Organic Basics

Organic_basics_silvertech

Organic_Basics

Organic_basics_silvertech_everyday

(Samarbejde med Organic Basics)

Organic Basics har længe været i min kikkert, og det var umuligt at takke nej, da de tilbød at lade mig teste nogle af deres produkter.

Jeg må erkende, at jeg ikke går voldsomt meget op i æstetikken i inderste lag. Jeg gad godt, men det bliver aldrig rigtigt. Organic Basics forener i mine øjne det komfortable, det simple og det bæredygtige. Silvertech produkterne er sved og vandtransporterende, åndbare og produceret med omtanke for miljøet.

Jeg valgte i denne omgang en hverdags top og et par string trusser til at bekæmpe fire-balle situationen i nederdele. Sig lige at det ikke kun er mig, der kæmper den kamp? Jeg gad virkelig godt prøve deres triangle BH, den ser smørblød ud. Størrelses-angivelserne er i den lave ende, men jeg har ladet mig fortælle, at folk med lidt større mål, end det anviste, også godt kan være med.

Skulle I have lyst til at shoppe komfortabelt, økologisk og bæredygtigt undertøj, t-shirts eller strømper, så kan I med rabatkoden MALENEOB få 10% på jeres køb indtil 25/6.

Kig forbi lige her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *