Bidt af læder

Travel_planner_leather_homemade

Laeder_rejsemappe

Trravel_planner_leather_diy

Made_in_Denmark_workshop

Made_in_Denamrk_workshop_laeder

Home_noeglering_laeder

For nyligt deltog Mille og jeg i en læder workshop afholdt af Made in Denmark i Randers. Det var super inspirerende og motiverende at komme hjem med et par færdige produkter. Helt høje af den kreative proces vi alle havde været i en hel dag.

Vi startede med et begynderprojekt i form af en nøglering. Det var fedt med et opstartsprojekt, der kan tages i brug med det samme. Hvis man ser bort fra, at jeg snuppede et W i stedet for et M i HOME, så blev den da meget fin.

Derefter var der fri leg. Jeg lånte en skabelon til en rejsemappe af søde Anne, der helt tilfældigt var afsted samme dag. Det tager meget længere tid, end man lige tror, at måle op, skære ud og stikke ud til syhullerne. Jeg kunne godt have brugt lidt mere one-on-one instruktion, da jeg nåede til sy-delen, men med hiv og sving og ved at hænge instruktørerne i skørterne gik det, og i sidste øjeblik nåede jeg at færdiggøre mit læderomslag. Det fik læderfedt og er nu klar til rejseplaner og patina.

Jeg har fået blod på tanden og skal helt sikkert have investeret i mit eget værktøj, så jeg kan lege videre i mit eget læderværksted.

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *