Men så kom Alma…

Trekloever_Alma_haender

Sygehus_Nord_Aalborg_barselshotel

Kay_Bojesen_flag_Alma

Alma_baby_bad

Neonate_babyalarm

Alma_gave_Mille

Mumi_puslespil

Da hele verden lukkede ned i Corona-krise, var vi allerede i baby-lockdown herhjemme. Og imellem os har det faktisk været en gave med en hjemsendt kæreste og et ekstra sæt hænder.

“I fik ikke ligefrem en begynder-baby” sagde sundhedsplejersken, efter amningen var kuldsejlet, og aftnerne bød på kolik-koma. Vi har tacklet vores helt egen krise, imens verden kom på fode. Vi er på vej ud af undtagelsestilstanden, ligesom verden langsomt åbner op igen.

Vores nye arbejdsgiver hedder Alma. Hun kom til verden den 22. januar, og hun er den sødeste, blødeste baby, man kunne ønske sig. Det er ikke løgn, hvad de siger, man elsker dem betingelsesløst. Hun kvitterer med smil og grin og holder os på stikkerne. Jeg arbejder gerne over for hende. Hver dag.

6 kommentarer

 1. Ååååh, så fin hun er! Endnu en gang kæmpestort tillykke med hende!

  Vores yngste datter havde også kolik de første måneder. Pyyyha, det er en hård omgang. Man får nærmest granatchock af at være i den undtagelsestilstand hele tiden.

  Stort kram til jer for at have stået det igennem <3

  1. Tusind tak, Lisa. Puha ja, det er en svær start på forældreskabet. Det ved du alt om. Granatchokket har ikke helt fortaget sig endnu.

 2. Stort forsinket tillykke med jeres smukke Alma :-)
  Min egen havde også kolik og det som hjalp mest var at ligge hende på maven på en arm fra albue til håndled og holde med hånden og den anden arm og så gå rundt og vugge hende imens mavens tryk mod armen hjalp lidt.
  Jeg håber hun får det bedre.
  Og ja vi elsker dem jo betingelsesløst og arbejder gerne over :-)
  Nyd hende og hinanden og pas godt på jer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *