Gammeldags rabarberkage

Min mor laver, hånden på hjertet, verdens bedste gammeldags rabarberkage.
Sammen med hendes bananroulade er den en sikker vinder på min dessert top tre. Og udover at smage himmelsk, er den super let at lave. Se selv…

Ca. til 6 personer.

800 g rabarber 
300 g sukker
1 vanillestang eller – sukker
Makroner

Rens og skyl rabarberne. Skær dem i små stykker. Kog rabarberne ud sammen med sukker og vanille, til de er møre.

Smag til om der skal mere sukker i. Mængden afhænger af, hvor sødt/syrligt man kan lide det.
Lad grøden køle af. Når den er blevet kold, hældes halvdelen i en skål. Knuste makroner smuldres ovenpå og sidste portion grød hældes oveni.
Til sidst toppes der med iskoldt flødeskum.

Velbekomme.

19 kommentarer

  1. Uuuhm hvor lyder det lækkert. Jeg må prise mig lykkelig for at min rabarber endnu ikke er stor nok til at høste af. For nu har jeg lige besluttet at spise sundere. Og så hjælper rabarber kage jo nok ikke. Selvom det lyder godt. Så jeg venter. Til rabarberen er klar. Så er jeg nok også:-)
    Kh. Malene

Skriv et svar til Kreativista i Boligrum Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *