Mirror mirror

Der bliver hurtigt trængsel foran spejlet på vores smalle badeværelse, så jeg har længe søgt efter det perfekte, lille spejl til at lægge makeup foran. Jeg er faldet over mange, fine håndspejle i min søgen, men jeg savnede noget enkelt og pænt, som kunne stå selv.

Jeg har længe haft et godt øje til Møbel & Rums Satellite Mirror, der opfylder alle mine krav med det enkle, nordiske design og den geniale funktionalitet. I weekenden havde selvsamme stand til “Finders Keepers” i København, og på Instagram efterlyste de en ejermand til det sidste spejl i en mellemstørrelse lavet særligt til messen. Jeg vidste med det samme, at det skulle være mit. Desværre blev spejlet solgt kort før lukketid, og jeg kunne intet gøre hjemme fra sofaen.

Som plaster på såret var Christoffer, manden bag designfirmaet, så sød at sende mig et mindre spejl til markedspris, og derudover havde han lagt en Møns Klint vase i pakken sammen med spejlet. Jeg er blæst bagover af den hjertevarme service og de gennemførte, æstetiske produkter. Jeg glæder mig til at følge M&R fremover.

3 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *