Konkurrence – Møbel & Rum

Funktion, æstetik og godt håndværk. Jeg faldt for alle tre dele, da jeg købte mit lille bordspejl, som siden hen har afhjulpet mange pressede morgener på det lille badeværelse.

Christoffer Skjøtt er manden bag virksomheden, Møbel & Rum. Han tror på godt design men også den gode historie. Kvalitet fremfor kvantitet. Produkterne er af høj håndværksmæssig standard, men selve produktionen er mindst ligeså vigtig. Der arbejdes primært med danske og nordiske materialer og i samarbejde med dygtige, danske håndværkere. Gennemsigtighed og bæredygtighed er i højsæde hele vejen.

Christoffer er idemand og designer, og det, han ikke selv tegner, udvælges nøje, så form og funktion smelter sammen. Han har for nyligt fået følgeskab af Laura Jørgensen, der har bragt en solid tekstilkompetence ind i virksomheden. Dette udmønter sig i de smukke håndsyede Smock puder i det lækreste uld og genbrugs-polyester fra Kvadrat Tekstil. Øvrige samarbejdspartnere tæller blandt andre Den Danske Keramikfabrik på Bornholm. Sammen har de skabt den rå porcelænsvase Møns Klint med klare referencer til den barske natur.

Jeg glæder mig til at følge udviklingen fra sidelinjen, og se hvad fremtiden bringer for den dynamiske duo.

Nu har du muligheden for at blive den heldige vinder af et lille Satellite Mirror bordspejl i natur eg.

Alt du skal gøre er at skrive en sød sommerhilsen med navn og mailadresse i kommentarfeltet herunder, så trækker jeg en heldig ejermand mandag den 26/6.

Held og lykke.

 

(Konkurrencen er sponsoreret af Møbel & Rum)

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

68 kommentarer

 1. Jeg vil ønske dig en rigtig god sommer. Håber, at du også vil blogge jævnligt i løbet af sommeren☀️

  KH Anne W.

 2. Nej hvor er det et fint spejl! Rigtig rigtig god sommer med forhåbentlig masser af sol og glade minder!

 3. De er ret smukke. Jeg kan godt li’, at de mimer snurretoppen. PÆNE er de. Jeg får lyst til at investere i ting gjort i eg! God sommer til dig og dine :)

 4. Jeg er allerede i vældig sommerstemning… min ældste datter har talt ned til sommerferie i en månedstid 😊 Så jeg vil ønske dig en bragende god sommer!
  Mvh Tine D H

 5. Jeg vil ønske dig en helt fantastisk sommer og krydser fingre for at vi alle får en masse sol :)

 6. Ejjj blev da lige en lille smule forelsket, da jeg læste dit indlæg – for det er da det yndigste lille spejl jeg længe har set! Min ønskeliste er hermed blevet forsynet med endnu et lækkert ønske :-)
  Rigtig god sommer, kh Anja

 7. Jeg ville elske at gå sommeren i møde med det smukke spejl stående i mit hjem

  Rigtig god sommer

 8. Kan godt forstå, at du er glad for spejlet. Det er SÅ fint :-)
  Jeg er lige som dig skolelærer og sommerferien venter derfor lige om hjørnet.
  Håber at du får den skønneste sommer med solskin, kærlighed og kolde drinks :-)

 9. God formiddag søde,
  sikke en dejlig giveaway, jeg elsker stilfuldt træ:-) De laver det så smukt og æstetisk:-)
  Jeg vil takke for at dine indlæg her på din blog glæder mig og giver mig inspiration.
  Og så vil jeg ønske dig en dejlig sommer, varm er den og sol har vi, så lille Danmark kan nydes.
  Nyd det:-)

 10. Wow – altså WOW – nogle smukke ting, de laver! ✨ Ønsker alle en god sommer med solskin på næsen og lure i hængekøjen 🌞

 11. Det fineste spejl. Det kan jeg virkelig godt forstå, at du er glad for!
  Rigtig god sommer – jeg glæder mig til at følge lidt med fra sidelinjen, både her på bloggen og på Instagram :)

 12. God sommer til dig og din kæreste, ser frem til at læse og se billeder fra jeres ture ud i sommerlandet. Selv skal jeg til Bornholm og bl.a kigge på keramik og spise is. Kh Astrid

 13. Ha’ en rigtig god sommer alle sammen. Ønsker om kølige drinks og masser af solskin til alle

 14. Simpelthen så fin en blog du har. Jeg er trofast læser fra Aarhus. Det ville være en fornøjelse at vinde det fine og æstetiske spejl. Rigtig god sommer til dig og dine i Aalborg. Kh. Sara

 15. Er selv forelsket i de smukke ting fra M&R.
  Håber at denne sommer bringer andre gode blogindlæg med sig. Nyd den kommende tid med godt selskab, masser af is og solstråler. 😎😊

 16. det fineste og smukkeste spejl som godt måtte flytte ind hos mig. Rigtig skøn og solrig sommer 😄

 17. Det fineste spejl. Det vil passe så fint i min nye lejlighed. Det bliver nu lidt underligt, at jeg må undvære at vinke til dig, når vi suser forbi hinanden på vej til arbejde eller rundt i vores hood.
  Jeg ønsker dig en skøn sommer.

 18. Sikke smukke sager! Drømmer om et så smukt spejl som et vidunderligt indslag i dagligdagen! Hvor er det bare skønne ager I har i sortimentet. I skaber store forventninger, hvad mon bliver det næste? Kan næsten ikke vente. Hav en god sommer i og omkring Møbel & Rum!

 19. Det er SÅ fine sager. Jeg er vild med fine ting i træ.
  Rigtig god sommer til dig og din hjertenskær 😉 Jeg glæder mig til at se flere af dine fine, poetiske billeder. Jeg er evigt imponeret over, hvordan du altid formår at fange nogle særlige detaljer både her og på Instagram.

 20. Vil være så dejligt med lidt sommerheld – ønsker dig den dejligste sommer med masser af lys, nærvær og kærlighed

 21. Det er da bare det fineste lille spejl! Ønsker dig og din familie den bedste sommer!

 22. oh my – Det fineste spejl! Jeg ønsker dig SELVFØLGELIG også en elskelig sommer med koldskål, sandaler og holden i hånd :) – Jeg glæder mig til at se dig snart igen – klem Mille

 23. Mit hjem er meget hvidt, og det blødes op med eg, derfor ville dette fine spejl pynte gevaldigt:-)
  Tak for en skøn blog, som både afspejler nærvær og god stil.
  God sommer til dig og dine:-)

 24. Ferie, ferie, ferie. Slap nu af, du har fri og syng en glad melodi 🎶😃☀️

  Sommerferien er lige om hjørnet – og du fortjener den BIG time!! Skolelærere, der som dig, gør en forskel for børnene, er de bedste. Og de både trænger og fortjener ♥️

  Lækkert spejl 👏🏼🤗🙏🏼

 25. Først, sikke en fin og æstetisk flot blog du har:-) Og hold nu op et fint spejl. Det er nemt at se, at det er kvalitet :-)
  Det ville være så dejligt at vinde spejlet, som kunne pynte i mit
  Hav en rigtig dejlig sommer☀️☀️

 26. Jeg købte selv et spejl på FindersKeepers men er så træt af, at jeg ikke også købte et til mine forældre. Hvis jeg skulle være så heldig, får det plads i deres lille sommerhus. Hele familiens tilflugtssted hvor der er masser af natur, tæpper, grillede pølser og beskidte tæer.
  Øøøj jeg glæder mig til sommerferie!

 27. Tusind tak for skøn hverdagsinspiration og smukke billeder…og for at være en afgørende faktor for, at jeg nu drømmer om at beskæftige mig med undervisning – tak og god sommer!
  De bedste hilsner fra Molly

 28. Elsker at følge med på din blog – har været “usynlig følger” siden 2012 – der er altid god inspiration at finde. Håber du får en rigtig dejlig sommer

 29. Det her er unikt og anderledes, må du ha’ En god og fantastisk sommer🍃😊🍃🌞🍃🌞🍃

 30. Så fint et spejl – det ville klæde mit nye badeværelse, som trænger til lidt “varme” fra træ

 31. Jeg ønsker alle den bedste og smukkeste sommer 🌴☀️💕 Må alle få en sommer fyldt med skønne oplevelser, rejser, hygge og kærlighed
  Knus herfra

 32. Hermed ønsket om en dejlig lun og let sommer med kys, knus og klem, hilsen Christina

 33. Fineste spejl og håndværk helt i top 👍 Det ville også redde mange morgener herhjemme 😊 Ønsker dig og dine kære den dejligste sommer med masser af fine oplevelser, musik, lune sommeraftener, kølig vin, god mad og ikke mindst lækker syndig is 🍦

 34. Glædelig (mid)sommer til dig og dine. Jeg er netop vendt hjem fra et Sankt Hans arrangement og håber ikke, at det passer at vejret Sankt Hans dag/aften fortæller om det bliver en våd eller varm sommer :-)

 35. Lyse nætter, solbrune tæer, strandture, mad fra grillen og masser af is- sommertiden er bare skøn og ferietiden endnu bedre.
  Jeg tror det fine spejl vil være god til at spejle de fine sommerfregner….
  Ønsker alle den bedste sommer☀️🇩🇰

 36. Solen kommer snart så jeg kan nærstudere mine sommer-fregner i et meget smukt spejl ❤️ Glædelig sommer

 37. Den der fornemmelse, når alle projekter er afsluttet, den store sommerferieoprydning er overstået, årsplanen er afviklet, eleverne har sunget sommerferien ind og givet de herligste krammere med ønsket om en god sommer. Så lukker og slukker man klasselokalet for en sidste gang og smiler på en helt særlig og lykkelig måde. Derefter begiver man sig på vej til at fejre det veloverståede skoleår med en kold øl/drink i hånden med selskab af de bedste kolleger.
  Åh det er den bedste bedste sommerfølelse, jeg kender. Fuld af forventningens glæde, med frihed og sommerlykke.

 38. Faldt pladask for spejlet, da du første gang viste det frem på Instagram. Krydser fingre 😍🍀

 39. Jeg tjekkede mærket ud på Finders Keepers efter at være blevet introduceret til det af dig. De laver så smukke ting! Jeg har egentlig et ret stramt forhold til spejle, men præmien her er jo en lille skulptur – og jeg forestiller mig, at det fint forarbejdede træ er dejligt at røre ved. :)

  God sommer!

 40. Jeg håber alle får en fantastisk sommer fyldt med varme og dejlige minder med dem, i har kær ☺️☀️ min sommerglæde ville blive ekstra stor, hvis jeg blev den heldige vinder 😍🍀🎉

 41. En dejlig sommer ønskes du og dine! Sommerdage fyldt med sol, hygge og kærlighed, det er det sommeren handler om ❤️

 42. Elsker at følge med – du har min yndlings Instagram-profil – med den pæneste æstetik, finurlige detaljer og sjoveste påfund med dine elever, hvem der dog bare var barn i dine timer!
  God sommer, og T A K fordi du deler og vi må følge med!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *